Jaicom Oy

Jaicom on Pohjoismaiden johtava asiakashallintajärjestelmiä tarjoava yritys. Markkinoiden kattavin palvelu- ja tuotevalikoima sisältää ohjelmistojen lisäksi monipuoliset palvelut sanoma- ja aikakausilehtien kustantajille sekä yhteisöille.

Kansainvälinen toimija

Yli 400 julkaisua käyttää tilaus- ja jakelutoiminnoissaan Jaicomin tuotteita ja palveluja. Yrityksellä onkin toimipisteet kymmenellä paikkakunnalla Pohjoismaissa sekä toimintaa useissa muissa Euroopan maissa, kuten Englannissa ja Saksassa. Jaicom tarjoaa asiakkailleen valmiiden tuotteiden lisäksi myös ohjelmistosuunnittelupalveluja.

Vahva kumppaniverkosto

Parhaan ja joustavimman palvelun takaamiseksi asiakkaillemme Jaicomilla on pitkäaikainen kumppaniverkosto merkittävien teknologiatoimittajien kanssa.

Osa LM Tietopalvelut konsernia

Jaicom on perustettu vuonna 1999 ja on nykyisin osa LM Tietopalvelut konsernia. Jaicom tekee yhteistyötä emoyhtiön kanssa synergiaetujen kasvattamiseksi. Vuonna 2016 tehtyjen liiketoimintakauppojen myötä Jaicom pystyy palvelemaan asiakkaita entistä kokonaisvaltaisemmalla palvelutarjoomalla.

Ota yhteyttä
020 730 5501
sales@jaicom.com
Tutustu asiantuntijoihimme »